Ga terug

Vacature Stagiair(e) Docent Dans

Attitude 54 Dancestudio zoekt een stagiair(e) die ons team komt versterken. 

Wie zijn wij?
Attitude 54 Dancestudio is een dansschool gevestigd in Woerden (circa 5 á 10 min. lopen vanaf het treinstation). Het aantal leden is de afgelopen jaren erg gegroeid en groeit nog steeds. Inmiddels bieden wij maandag t/m vrijdag streetdance/hiphop lessen voor leerlingen vanaf 3 jaar t/m 30+. Ook hebben wij 4 selectietemas die jaarlijks wedstrijden dansen. Elk seizoen sluiten wij af met een eindvoorstelling met alle leerlingen in theater het Evertshuis in Bodegraven. Meer informatie vind je op onze website: www.attitude54.nl

Wat vragen wij?
Een enthousiaste stagiair(e) met docentambities die ons team komt versterken met zijn of haar inzichten en kwaliteiten. Wij zoeken iemand die zijn/haar passie voor dans kan overbrengen op onze leerlingen en zich aan gemaakte afspraken houdt. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ons gedurende het hele seizoen (sept 2015 t/m jun 2016) kan versterken, maar een kortere periode is ook mogelijk. Stage is mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.


Wat kunnen wij je bieden?
- Actieve begeleiding gedurende de stage. 
- Oefenen in het lesgeven en actief meedenken over de eindvoorstelling in juni 2016.
- Naast streetdance/hiphop is het ook mogelijk om een periode ervaring op te doen in het lesgeven van andere dansstijlen aan onze selectieteams. 
- Mogelijkheid tot vaste (betaalde) uren na afloop van de stage.  
- Reiskostenvergoeding in overleg. 

Sollicitaties graag richten aan Lisa van den End: info@attitude54.nl
Voor meer informatie kan ook naar dit e-mailadres gemaild worden.